Va rog sa ma consiliati privind intentia mea de a da in judecata o agentie nationala care m-a acuzat de dubla finantare, tentativa de frauda si m-a contestat la Comisia Europeana printr-un mesaj tendentios prin care se sugera ca ceea ce am facut este "is a suspicion of some kind of fraud".
Doresc sa mentionez ca raspunsul final de la agentie mentioneaza ca a fost o neintelegere. Totodata, din modificarile din organigrama agentiei deduc ca persoana care m-a indus in eroare in actiunile mele (moderatoarea forumului agentiei) a fost demisa.
Am sansa sa obtin despagubiri avand in vedere faptul ca datorita amenintarilor persoanei de mai sus ca e posibil sa restitui grantul obtinut si alte atacuri la persoana, am avut o serie de probleme de sanatate, culminand cu o criza de panica (distonie neurovegetativa), inregistrata la serviciul de urgente?
Orientativ, la aceasta adresa speta III, gasiti motivatii interesante cu privire la calitatea Statului in procese de natura civila delictuala, inclusiv jurisprudenta CEDO.Teoria este aceeasi :), practica...este edificatoare, sper...