avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... despagubiri pt. lipsa de profesionalism
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

despagubiri pt. lipsa de profesionalism

Va rog sa ma consiliati privind intentia mea de a da in judecata o agentie nationala care m-a acuzat de dubla finantare, tentativa de frauda si m-a contestat la Comisia Europeana printr-un mesaj tendentios prin care se sugera ca ceea ce am facut este "is a suspicion of some kind of fraud".
Doresc sa mentionez ca raspunsul final de la agentie mentioneaza ca a fost o neintelegere. Totodata, din modificarile din organigrama agentiei deduc ca persoana care m-a indus in eroare in actiunile mele (moderatoarea forumului agentiei) a fost demisa.
Am sansa sa obtin despagubiri avand in vedere faptul ca datorita amenintarilor persoanei de mai sus ca e posibil sa restitui grantul obtinut si alte atacuri la persoana, am avut o serie de probleme de sanatate, culminand cu o criza de panica (distonie neurovegetativa), inregistrata la serviciul de urgente?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 15:10, 3 Ianuarie 2010
Orientativ, la aceasta adresa speta III, gasiti motivatii interesante cu privire la calitatea Statului in procese de natura civila delictuala, inclusiv jurisprudenta CEDO.Teoria este aceeasi :), practica...este edificatoare, sper...

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere civila delictuala alexstanescu alexstanescu 1.pot parintii unui minor care a suferit o paralizie in urma unei altercatii cu un coleg ce l-a imbrancit pe scari sa ceara daune morale pentru copil si de ... (vezi toată discuția)
Se poate chema în garanție într-o procedură de insolvență faliment ? neamtu 2 neamtu 2 o firmă este în insolvență - faliment din vina terțului . În acest sens sunt expertize ,documente ,însușite de cei înscriși în tabelul definitiv ... (vezi toată discuția)
Raspunderea patrimoniala a angajatului C_CRISTINA C_CRISTINA Un angajat- sef punct de lucru al unei societati, nu a indeplinit dispozitiile interne ale patronului, motiv pentru care foarte multe lucrari nu au fost ... (vezi toată discuția)