avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie A-Shild, deseuri Germania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie A-Shild, deseuri Germania

Buna ziua,
Ma interesaza si pe mine sa obtin autorizatia A- Shild pentru transporturi de deseuri nepericuloase din Germania, de ceva vreme tot caut informatii si nu gasesc nimic de ce sa ma leg.......daca aveti vre-o informatie care sa imi dea un punct de start si care sa ma ajute de unde sa incep as fi foarte recunoscatoare.
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2021
transporturi daniela, utilizator
Cel mai recent răspuns: transporturi daniela , utilizator 15:09, 22 Ianuarie 2021
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie albo transport deseuri italia transporturi daniela transporturi daniela Buna ziua, Ma interesaza si pe mine sa obtin autorizatia Albo pentru transporturi de deseuri nepericuloase din Italia, de ceva vreme tot caut informatii si nu ... (vezi toată discuția)
Înființare centru colectare și distrugere a deșeurilor periculoase Bogdan.bodnaruc Bogdan.bodnaruc Bună, Sunt nou pe acest forum legislativ si vreau, daca se poate, unele informații necesare despre înființarea unui centru pentru colectarea și ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid o vulcanizare mobila Ileana.m Ileana.m Buna ziua, Vreau sa imi deschid o vulcanizare mobila. Am tot intrebat dar nu gasesc un raspuns sigur. Imi trebuie un punct de lucru fix si autorizatie RAR ... (vezi toată discuția)