avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salut. Am vândut o mașină, am făcut contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salut. Am vândut o mașină, am făcut contract de vânzare ...

Salut. Am vândut o mașină, am făcut contract de vânzare cumpărare, tipul mi-a dat jumătate din bani și a luat mașină și a spus ca cealaltă jumătate de bani când ii dau fiscalul. Între timp, tipul a făcut accident de mașină și când ne-am întâlnit sa-i dau fiscalul, acesta nu voia sa-mi de-a cealaltă jumătate de bani. Eu i-am dat fiscalul, intimidat fiind de el și prietenul lui. Oare as putea sa fac ceva sa îmi recuperez banii/mașină?
Mulțumesc anticipat.
Buna ziua,
Aveti dovada/chitanta/inscris ca ati primit doar jumatate din bani ???
Doar martor

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Aveti dovada/chitanta/inscris ca ati primit doar jumatate din bani ???

incercati o actiune in pretentii impotriva lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut masina fara sa fac contract vanzare- cumparare koko_b koko_b buna ziua. am o problema si nu stiu cum as putea.o rezolva. acum un jumatate am vandut masina proprietate personala unei persoane care neavand toti banii a ... (vezi toată discuția)
Am fost talharit in plina ziua daniel.d daniel.d buna ziua, trec direct la subiect; acum 3luni am cumparat o masina de la un individ; mi-a spus ca e pe leasing, ca mai sunt cateva rate...si o transcriu pe ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare masina-accident hobbystyle hobbystyle Buna ziua ! Sunt din Prahova am 45 de ani si vreau sa va cer cateva sfaturi in legatura cu problema ce i s-a intamplat baiatului meu in varsta de 25 de ... (vezi toată discuția)