avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PROBLEME VANZARE MASINA-ACCIDENT
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PROBLEME VANZARE MASINA-ACCIDENT

Buna ziua !
Sunt din Prahova am 45 de ani si vreau sa va cer cateva sfaturi in legatura cu problema ce i s-a intamplat baiatului meu in varsta de 25 de ani.Anul trecut prin aprilie a vandut unui domn din Bucuresti o masina marca Golf inscrisa pe Bulgaria facand decat un contract scris de mana cu martori. Acum doua saptamani a primit o instiintare de la politia Bucuresti sa se prezinte la sediu deoarece a avut accident si ca ar fi fugit de la locul accidentului. Deci am inteles ca tipul care a cumparat-o nu a trecut-o pe numele lui. Baiatul meu este plecat in Italia de 6 luni...deci cand a avut loc accidentul el nu era in tara si poate dovedii. Problema este ca nu mai gaseste contractul de vanzare-cumparare ca sa poata dovedii ca masina a fost vanduta din aprilie 2011...nu are nici nr de tel...nici adresa...absolut nimic...deci nu are cum sa mai dea de tipul caruia a vandut masina. Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat.....va trebuii sa angajeze un avocat ? Va multumesc !
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2012
hobbystyle, utilizator
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 01:34, 27 Iunie 2012
Spuneti ca a pierdut contractul de vanzare cumparare, pentru a obtine o copie dupa acel contract, va adresati Serviciului public finante locale-impozite si taxe, unde fiul dvs a figurat inscris cu autoturismul. Totodata solicitati si un Certificat Fiscal din care sa rezulte data radierii dupa numele fiului dvs (pt certificat fiscal veti avea nevoie de procura de la fiul dvs). Cu cele doua documente faceti dovada la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism Florin_T Florin_T Buna seara,am urmatoarea problema!!In anul 2009,luna 5,am vandut un autoturim marca Peugeot 205,am intocmit contract vanzare-cumparare cu noul proprietar dar ... (vezi toată discuția)
Asigurarile si despagubirile in romania smith2008 smith2008 in data de 20.11.2010 am avut un accident de circulatie fiind lovit de un autoturism cu numere de bulgaria. Eu am tot o masina cu numere de bulgaria pe care am ... (vezi toată discuția)
Impozit pe masina radiata gimike gimike In 2003 a fost vanduta Dacia cu act de vanzare cumparare iar noul proprietar nu a inscris masina.In noiembrie 2011 ne vine o somatie de plata pentru impozit ... (vezi toată discuția)