avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dețin împreună cu o persoana un teren pe care dorim ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dețin împreună cu o persoana un teren pe care dorim să construim ...

Dețin împreună cu o persoana un teren pe care dorim să construim o casa in care sa locuim împreună. Care sunt pași ce trebuie urmari pentru a fi ambii proprietari pe acest imobil.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Crisank , utilizator 17:05, 21 Ianuarie 2021
As mai avea de adaugat ca persoana respectiva a obtinut certificatul de urbanism in vederea construirii doar pe numele ei. Mai poate fi eliberata autorizatia pe numele ambelor persoane?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare carte funciara 011209 011209 Buna ziua, Va scriu pentru ca am foarte multe nelamuriri in legatura cu pasii ce trebuie urmati dupa achizitionarea unui teren.Acesta a fost obtinut ... (vezi toată discuția)
Acte necesare construirii unui duplex Valentin3 Valentin3 Acte necesare construirii unui duplex Daca doua persoane sunt proprietari ai unui teren, si doresc sa construiasca un duplex, cum procedeaza cu certificatul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie vioma17 vioma17 Buna seara, va rog ajutati-ma in urmatoarea problema: Mama este proprietara unui teren, pe care ne-am hotarat sa construim o casa (mama, eu si sotul meu). Se ... (vezi toată discuția)