avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendare popririlor. ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendare popririlor. ANAF

Suspendare popririlor. Am o mica disputa cu cineva: Luni e 25 si trebuie platite taxele catre stat. Daca eu ca firma, la 31 decembrie nu am nici o datorie catre anaf iar luni ar trebui sa platesc 5000 de lei si nu ii platesc o sa imi blocheze conturile? Sau faza cu reesalonarea pe care o pot cere pina la 31.03.2021 se aplica si pt datoriile pe care le pot acumula in lunie ianuarie, februarie si martie?
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2021
ilmir1, utilizator

Alte discuții în legătură

Care este datoria minimă catre anaf pentru ca acesta sa poata pune poprire pe cont misa2002_2006 misa2002_2006 Buna seara, vă rog să îmi spuneți care este datoria minimă pt .care ANAF poate să pună poprire pe cont.. Multumesc (vezi toată discuția)
Oare raman platitor de impozit pe profit Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Am solicitat un raspuns la Anaf pentru spetza mea, citez: ,,Societatea are ca obiect principal de activitate ,, Comert cu amanuntul prin ... (vezi toată discuția)
Vreau sa contest poprirea pe contul firmei mele! amrogrup amrogrup Stimati avocati, Am o problema: am primit o instiintare de poprire pe cont, de la ANAF, pentru ca am avea o datorie catre un furnizor. Dupa ce am calculat ... (vezi toată discuția)