avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Doresc să știu dacă are importanță limitele ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Doresc să știu dacă are importanță limitele imobilului din ...

Doresc să știu dacă are importanță limitele imobilului
din planul cadastral când se realizează încadrarea cadastrului în plan. Dacă imobilul este extins pe domeniul public, încadrarea în planul cadastral cum se realizează?
Schița imobilului se încadreză pe domeniul public cu suprafața corespunzătoare cu care s-a extins? sau nu se ține cont și se încadrează la aliniament?
Cum se poate intabula dacă ocupă domeniul public???
Ocpi-ul mi-a spus verbal că nu are importanță limitele imobilului din planul cadastral. Planul cadastral se folosește doar pentru identificarea imobilului(nr parcelă, cvartal).

Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 21:44, 23 Ianuarie 2021

nelinarghi a scris:

Doresc să știu dacă are importanță limitele imobilului
din planul cadastral când se realizează încadrarea cadastrului în plan. Dacă imobilul este extins pe domeniul public, încadrarea în planul cadastral cum se realizează?
Schița imobilului se încadreză pe domeniul public cu suprafața corespunzătoare cu care s-a extins? sau nu se ține cont și se încadrează la aliniament?
Cum se poate intabula dacă ocupă domeniul public???
Ocpi-ul mi-a spus verbal că nu are importanță limitele imobilului din planul cadastral. Planul cadastral se folosește doar pentru identificarea imobilului(nr parcelă, cvartal).

Ce intelegeti prin plan cadastral?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)
Teren mai mare decat e prevazut in titlul de proprietate crocobadariky crocobadariky in titlul de proprietate este specificata supraf.de 300m patrati iar cand am vrut sa fac schita cadastrala pentru contract de vanzare cumparare sau gasit la ... (vezi toată discuția)
Greseli in cartea funciara Fendrihan Fendrihan am cumparat un teren in Jilava si cand sa facem certificate de urbanism, surpriza nu se poate pentru ca locul era in alta parte decat in actul original. La ... (vezi toată discuția)