avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

somaj tehnic

buna seara , detin un bar fara terasa , in orasul meu , incidența cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 din ultimele 14 zile este mai mare de 1,5, dar mai mică decât 3 la 1.000 de locuitori iar de luni se redeschid barurile la interior în limita a 30 la sută din capacitatea disponibilă . mai pot solicita si beneficia de somaj tehnic ? multumesc .
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2021
rslili, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! tinand cont de decizia luata aseara conform careia ... Dede88 Dede88 Buna ziua! Tinand cont de decizia luata aseara conform careia doar cei vaccinati cu doza completa au voie sa participe la evenimente private... Voiam sa intreb ... (vezi toată discuția)
Prelungire somaj tehnic dupa 01.06.2020 VIODA VIODA Care sunt codurile CAEN pentru care firmele pot prelungi suspendarea contractelor de munca in vederea obtinerii somajului tehnic de la stat? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Buna seara! daca in constanta (si nu numai) scade rata de incidenta ... tyadaria tyadaria buna seara! daca in Constanta (si nu numai) scade rata de incidenta covid sub 3/1000 locuitori se va dispune redeschiderea resturantelor cu conditia ca ... (vezi toată discuția)