avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... \"Fiscal auto\". Nu are cine sa scoata fiscalul. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

"Fiscal auto". Nu are cine sa scoata fiscalul. Vanzatorul a plecat in strainatate

Buna Ziua. Am cumparat o masina de la Mirel (exemplu). Am facut contract instrainare-dobandire. Mirel acum nu mai este in tara ca sa se duca sa scoata masina de la taxe si impozite iar eu nu o pot inmatricula. Eu sunt din Bucuresti S3, el din Ploiesti.
- Poate un parinte dintre ai lui sa faca aceasta procedura in locul lui cu o copie de pe C.I daca exista o foaie de mana semnata de Mirel care spune ca l-a imputernicit pe tatal lui sa scoata masina de la taxe si impozite?
- Pot eu face o cerere catre Primaria Sector 3 ca sa scoata ei masina aceasta de la Taxe si impozite Ploiesti presupunand ca nu are datorii daca contractele au fost trimise in prealabil acolo?
- Mirel poate trimite cele 5 copii ale contractului prin curier la Taxe si Impozite Ploiesti pentru a scoate ei masina de la impozit fara sa fie el fizic acolo?

Daca exista si alte optiuni/sfaturi despre cum pot face rost de stampile pe contractul de instrainare-dobandire va rog sa imi lasati un comentariu. Mentionez ca, Mirel nu va mai ajunge in tara curand.
Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:28, 24 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vânzătorul poate fi reprezentat de avocat si se rezolva daca nu este vreo teapa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
MIrel viziteaza cel mai apropiat consulat si scrie o imputernicire pe care consulul o autentifica. apoi Mirel o trimite cu posta in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare masina, supunere risc dupa semnare contract vanzare- cumparare OanaMin OanaMin Buna ziua. As vrea sa vand un vehicul auto. Sunt din Bucuresti si masina figureaza pe Ploiesti, Prahova. Cumparatorul este din alta localitate. Ne-a ... (vezi toată discuția)
Radiere auto in vederea inmatricularii trafyctz trafyctz Buna ziua, astazi Sambata 23-03-2013 am vandut o masina care era pe numele meu. Am fost la cineva care se ocupa cu acte auto si mi-a facut decat actul de ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat Crustina Crustina buna seara,am buletnu expirat din decembrie anul trecut,sunt in Italia si as vrea sa plec in alta tara,dar fara sa vin in Romania.Se poate face la ambasada ... (vezi toată discuția)