avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Societate plătitoare de TVA la incasare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Societate plătitoare de TVA la incasare

Bună seara
Când poate deveni o societate plătitoare de TVA la încasare? Ce declarație trebuie sa depuna la Anaf și care este termenul? Exemplul meu este o societate plătitoare de TVA care nu a depășit anul trecut plafonul de 2250000 lei ci doar pe cel de 100000 euro și a devenit cu tva lunat de la 01.01.2021. În cazul asta poate deveni plătitoare de TVA la încasare? Cum?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva la incasare SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Sunt platitor de tva lunar de la l ianuarie 2013. Mai aplic TVA la incasare, in conditiile in care am depus declaratie in acest sens..? Am depasit cifra de ... (vezi toată discuția)
Pfa - cum se trece norma de venit - sistem real ? deliacrin deliacrin Buna Daca un PFA incaseaza peste 100.000 euro in anul anterior este obligat sa treaca la sistem real. Aceasta limita se pondereaza cu perioada lucrata? ... (vezi toată discuția)
Valoare facturi in lei pragul de 100 mii euro lArmAr lArmAr Buna ziua. Stiu ca din anul acesta 2016 s a marit plafonul la 100 mii euro pentru SRL (in loc de 65 mii euro). Daca depasim aceasta suma trecem ca platitori ... (vezi toată discuția)