avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura doar conform deviz cu materialele pe care ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura doar conform deviz cu materialele pe care le-am folosit la o lucrare.

Buna seara
Va rog sa ma ajutați intr-o problema pe care nu știu cum trebuie rezolvată din punct de vedere legal, menționez ca nu am cunoștințe contabile prea mari...
Am o firma de instalații sanitare, cod Caen 4322, pentru executarea lucrărilor achiziționez de la diferite firme materialele necesare. Aceste sunt înregistrate cu NIR ca alte materiale consumabile și bon de consum.
Doamna contabil îmi spune ca trebuie sa fac factura conform deviz cu materialele pe care le-am folosit la o lucrare.
Ideea este ca nu înțeleg cum trebuie sa fac devizul, dacă trebuie un anume program, unde trebuie sa ma interesez sau cum este corect sa procedez.
Va mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:55, 26 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Factura doar conform deviz cu materialele pe care le-am folosit la o lucrare. Deviz care mai intai trebuie semnat de beneficiar pentru a nu va trezi ca va spune ca i-ati umpflat factura cu materiale pe care in realitate nu le-ati folosit.
Puteti sa cautati pe net, sa va inspirati de acolo si sa va creati singura in excel un model sablon in care sa introduceti apoi informatiile specifice fiecarui client si apoi listati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila caen 4322 daryana daryana Buna ziua !! Am o firma care efectueaza lucrari de instalatii,reparatii si revizii aer conditionat. Pentru aceste lucrari achizitionez diferite materiale ... (vezi toată discuția)
Achizitie materiale si refacturare clientului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, un PFA cod CAEN 4321 - proiectare si instalatii electrice - efectueaza lucrari pentru clienti in urmatorul mod: achizitioneaza toate materialele ... (vezi toată discuția)
Devizul de materiale. andrei67467 andrei67467 In devizul de materiale pot sa imi adaug ce adaos vreau eu? de ex cumpar un material cu 5 lei si la aceea persoana juridică in deviz il trec cu 10 Lei? fara ... (vezi toată discuția)