raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

petruionut 
	    	Utilizator

petruionut 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 loredana2009	                   

Suntem 3 frati (majori), tata a murit la sfarsitul anului trecut vrem sa deschidem succesiunea. Dar TATA NU SI-A FACUT SUCCESIUNEA DUPA MOARTEA PARINTILOR LUI, ... (vezi toată discuția)
	                    loredana2009	                   

Suntem 3 frati (majori), tata a murit la sfarsitul anului trecut vrem sa deschidem succesiunea. Dar TATA NU SI-A FACUT SUCCESIUNEA DUPA MOARTEA PARINTILOR LUI, ... (vezi toată discuția)

marcop	                   

Buna ziua,
supun atentiei dvs. urmatoarea speta, cu rugamintea de a-mi da un raspuns.
In anul 1997 tatal meu a facut cerere de revendicare a 10 ha de teren ... (vezi toată discuția)
	                    marcop	                   

Buna ziua,
supun atentiei dvs. urmatoarea speta, cu rugamintea de a-mi da un raspuns.
In anul 1997 tatal meu a facut cerere de revendicare a 10 ha de teren ... (vezi toată discuția)

ana_panait	                   

Sunt intr-o situatie cam incurcata si nu stiu cum sa procedez. 
Exista 15.000m de teren pe un titlu de proprietate pe numele bunicului dinspre tata (decedat ... (vezi toată discuția)
	                    ana_panait	                   

Sunt intr-o situatie cam incurcata si nu stiu cum sa procedez. 
Exista 15.000m de teren pe un titlu de proprietate pe numele bunicului dinspre tata (decedat ... (vezi toată discuția)