avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Este scutita de impozit pe dividende ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Este scutita de impozit pe dividende microintreprinderea?

Este scutita de impozit pe dividende microintreprinderea pentru dividende aferente anului 2020 ce vor fi distrbuite in anul 2021?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:29, 4 Februarie 2021
Microîntreprinderea nu are de ce să fie scutită de impozitul pe dividende pentru că acesta este datorat de asociați iar nu de firmă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online emma.dn97@yahoo.com emma.dn97@yahoo.com Buna ziua. Doresc sa îmi deschid un magazin online de haine, mai exact pe Facebook și Instagram. As vrea sa înființez și o firma pentru ca totul sa fie ... (vezi toată discuția)
Datorez cass? Fedayna Fedayna Buna ziua, la inceputul lunii noiembrie anul trecut m-am alaturat ca asociat unui srl. Firma nu a avut venituri de cand am intrat pana in februarie, iar eu nu ... (vezi toată discuția)
Srl nou infiintat: cand as putea beneficia de banii castigati in septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie 2020? iMozzie iMozzie Buna ziua, Recent am infiintat un SRL avand codul caen 6311: Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe. Momentan nu am gasit ... (vezi toată discuția)