avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... procedura plangere asupra procuror / politist?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

procedura plangere asupra procuror / politist?

In cate copii se depune chemarea respectiv probatoriul si la ce camera de la judeatoria sectorului 2 va rog? Este vorba de plangere in instanta asupra unui procuror / politist. Ce taxe sunt necesare a fi achitate?
Cel mai recent răspuns: w0lfshad3 , utilizator 15:45, 16 Ianuarie 2010
In instanta se ataseaza doua copii de pe memoriu pentru parea adversa si procuror.
In rest,daca dvs. scrieti cam cum ati vrea sa fie legea in favoarea dvs.sau cum credeti ca ar trebui sa fie,este problema dvs,cel care o aplica o va aplica cum crede el.
Daca nu doriti nu mergeti in audiente,nu va poate obliga nimeni,dar se pare ca ...stiti mai bine ce trebuieste facut
Justitia nu favorizeaza pe nimeni (ideal). Deasemenea legea este unitara si clara(ideal). Instanta nu trebuie decat sa cunoasca si sa aplice legea (ideal). Chiar nu ma intereseaza sa fiu favorizat, cum nici paratii nu trebuie sa fie. Daca credinta celui care aplica legea se abate de la lege se va gasi de cealalta parte a tribunei in consecinta (nu ca legea s-ar aplica pentru judecatori si procurori). Asa cum am mai afirmat, numarul meu de telefon se gaseste pretutindeni. In consecinta si din experienta mea si a altora pariez ca nu voi fi chemat in nici o audienta la parchet. Mai sunt 5 zile din termenul de 20. Tine cineva pariul? B-)
Este o problema daca documentul adresat instantei este intitulat "Sesizare"?
Desi cererea are denumirea tehnica de "contestatie" si este bine sa pastrati aceasta denumire,daca ati trimis-o sub titulatura de "sesizare" nu mai are nicio importanta,instanta isi va da seama care este obiectul cererii.
Multumesc. Nu este chiar o contestatie, fiindca reclam si faptul ca politistul care a efectuat cercetarea prealabila de fapt n-a facut-o, si prefer sa tin totul sub un singur dosar. Dar n-am putut s-o depun inca (spre diferenta de altii), fiindca trebuie sa am hartia de la prim procuror (desi el a vizat decizia de NUP oricum impreuna cu procuroarea, asadar nu se va schimba nimic daca am facut plangere la parchet). Am sa astept sa expire cele 20 de zile si am sa inaintez sesizarea in plus cu obligatia de a face (a elibera decizia asupra plangerii).

Alte discuții în legătură

Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)
Memoriu - politie sau procuror? xuser xuser Unde este mai recomandat sa las un \"memoriu\" pentru un dosar penal aflat in faza de \"urmarire penala\", la politie sau la procuror?! Ma refer la un ... (vezi toată discuția)
Refuz inregistrare dosar plangere instanta contra rezolutie prim procuror expirata w0lfshad3 w0lfshad3 Am primit NUP, am reclamat rezolutia NUP, am asteptat 20 de zile dupa care am reclamat neemiterea deciziei printr-un dosar (cu obligatia de a emite), impreuna ... (vezi toată discuția)