In cate copii se depune chemarea respectiv probatoriul si la ce camera de la judeatoria sectorului 2 va rog? Este vorba de plangere in instanta asupra unui procuror / politist. Ce taxe sunt necesare a fi achitate?
am avut o situatie asemanatoare si a fost pierdere de timp cu plangerea la judecatorie. Trebuie respectata procedura :politie-parchet -prim procuror-judecatorie.Chiar daca logic din moment ce prim procurorul a semnat o anumita rezolutie inseamna ca este de acord cu ea ,nu functioneaza si in justitie.Instanta o sa va scoata cauza de pe rol si o s-o trimita prim procurorului pentru indeplinirea "procedurii"(-patanie personala)
Multumesc, oricum nu m-au lasat de la registratura sa depun dosarul inainte de termenul de 20 de zile a prim procurorului. Insa acum au depasit termenul cu o saptamana. Voi depune dosarul cu obligatia de a face, adica de a se prezenta in instanta cu decizia prim procurorului.
Ceea ce e remarcabil, e ca nici dupa doua luni si jumatate n-au miscat un deget. Cand m-am dus sa pun cerere de prelevare probe si vizionare dosar, l-au clasat imediat, cica nu e incriminata calomnia (dar le-a luat doua luni si jumatate sa ajunga la concluzia asta). Nici nu s-au interesat de probele indicate prin cerere (sunt in posesia lor, dar ei nu - cel mai probabil au crezut ca n-am probe fara ajutorul lor si astfel ar scapa de mine, ignorandu-ma cu plangerea mea cu tot).
Distrugere
dan_bcdro
acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)