avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interceptarea convorbirilor telefonice.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interceptarea convorbirilor telefonice.

Buna seara.
O intrebare. Din cate stiu, ca sa-ti fie ascultat telefonul e nevoie de un mandat judecatoresc, si motive sau dovezi suficiente ca sa-ti fie ascultat telefonul, nu?

Un prieten a fost prins in flagrant, si dus la DIICOT, in noaptea respectiva acestia i-au permis sa efectueze un prim apel. E posibil ca acel nr de telefon sa fi fost ascultat, pentru o perioada de timp ? Este posibil asa ceva?

Mentionez ca acea persoana care a fost sunata, e o ruda a inculpatului.. deci intrebarea mea este daca, aceasta a fost ascultata, si respectiv toate convorbirile cu apropiatii.

Din cate m-am informat , nu au dreptul sa-ti asculte telefonul, atata timp cat nu ai nici o legatura, si atata timp cat nu sunt dovezi sau alte motive.

Multumesc mult.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Ligia12345, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ligia12345 , utilizator 22:47, 27 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interceptari audio vizuale menumoruth menumoruth Am fost implicat pana acuma de vreo 2 ori in anchete diicot doar pe baza interceptarilor telefonice si as dori sa stiu in ce conditii se fac acestea.(nu codul ... (vezi toată discuția)
Sunt toate convorbirile telefonice inregistrate? masterand07 masterand07 Curiozitatea mea se refera la situatia tuturor convorbirilor telefonice. Sunt ele inregistrate in vreun mod? De exemplu, daca intr-o convorbire telefonica s-a ... (vezi toată discuția)
Inteceptari telefonice - trebuie sa fii anuntat? xuser xuser Trebuie sa fii anuntat daca ti s-a interceptat telefonul? (ma rog dupa terminarea Up,etc) Am auzit la stiri ceva genul \"Dosarul Alro Alatina a fost inchis ... (vezi toată discuția)