avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte notar.Buna seara,sunt pe cale sa vand un teren . ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte notar.Buna seara,sunt pe cale sa vand un teren . Am actul de proprietate ...

Buna seara,sunt pe cale sa vand un teren . Am actul de proprietate in urma moștenirii de la părinți act de partaj privind cei doi frati ai mei act de lotizare,planul cadastral. În urma verificărior notarul imi cere un act de moștenire din 1971 in urma căruia s ar fi făcut actul de moștenire din 1991.Eu nu am acest act .Notarul care mi a verificat actele este același notar care in 1991 a întocmit actul de proprietate pe baza dreptului la moștenire.D na notar ne a comunicat ca exista o copie in arhiva dar dorește originalul.Va rog un sfat ce sa fac.Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Partaj voluntar fara intabulare? justme1 justme1 Buna ziua, as dori sa fac fac succesiunea dupa moartea parintilor mei (suntem doi frati). Ne-am inteles asupra impartirii si am mers la notar, cu toate actele ... (vezi toată discuția)
Ce acte îmi trebuie pentru succesiune Camelia biju Camelia biju Locuiesc in casa părinților mei care au decedat, taxa moștenirii nu s-a realizat, între timp au murit doi dintre cei patru frați și mai rău că nu am ... (vezi toată discuția)
Teren fara act de proprietate. gigelas gigelas In 1968,mama a obtinut o sentinta definitiva si irevocabila,prin care i s-a atribuit un teren de 1300 mp. in urma dezbaterii succesiunii,dupa decesul ... (vezi toată discuția)