avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Înregistrare audio primărie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Înregistrare audio primărie

Buna ziua!Pot face publice înregistrări audio cu secretarul primăriei cînd îmi spune sa ies din biroul ei pentru că se simte hărțuită pentru că i-am solicitat să consult dispoziția de convocare a consiliului local în ședința ordinară care avea loc peste 1,5 ore în acea zi ,iar aceasta dispoziție nu se afla publicată nici pe site-ul instituției si nici la avizier,ea, secretarul general,neinvocind alte motive pentru care nu se afla la avizier decît ca e la primarul în birou si ca e inchis ,desi primarul era în birou ?Dar, cunosc si eu faptul ca trebuie adusa acea dispoziție la cunoștința cetățenilor, mai mult dacă a avut loc si sedinta pe comisii ,deja se cunoșteau subiectele....De asemenea,pot face publice înregistrările audio cu vicele si cu primarul la care ....am intrat in birou ca sa intreb de ce după 1/2 ora de așteptare pe holul primariei ca sa imi dea secretarul general dispoziția pentru a o consulta nu o primesc ,înregistrări audio in care vicele imi spune :"Mai lasati-ma doamna cu dispo...,cînd v-o da ,v-o da, ce atitaaaa...!"...,iar primarul imi spune:"Nu ț-o dau, nu ț-o dau...,pă dacă nu vreau io ...!"....????Pot face publice înregistrările audio cu polițistul local care m-a amendat ,în urma sesizării făcute de secretarul general al primăriei careia primarul i-a solicitat să cheme poliția locală ca sa faca ordine ,cum ca eu am înjurat, am făcut urît,etc ,dar aceste "fapte" însăși el nu le-a constatat si nu s-au confirmat, iar instanța mi-a dat cîștig de cauză în urma contestării procesului verbal de constatare a contravenție....???Ba mai mult polițistul local a avut o atitudine nepotrivită d.p.m.d.v. luind in derîdere problema mea ... Aceasta înregistrare audio a fost proba în procesul cîștigat, iar eu inca nu am cerut sa imi fie trimisa sentința ...definitiva,pentru aceasta urmând să fac o cerere ....,dar procesul s-a incheiat si primaria prin primar nu a contestat sentința. Pot si din acest motiv sa fac publică înregistrarea audio...? Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021
danalida, utilizator

Alte discuții în legătură

Raspuns intampinare andreivan andreivan Buna seara, In urma cu 4 luni am fost oprit de un politest la Piata Unirii care a sugerat intr-un proces verbal pe care l-am atacat si pe care nu l-am semnat ... (vezi toată discuția)
Inregistrare sedinte 109-nord 109-nord Am urmarit o sedinta de consiliu local de la municipiu de luna trecuta incarcata pe youtube. Sedintele tinute cu ocazia adunarilor generale a asoc. de ... (vezi toată discuția)
Sef birou filozoful filozoful In biroul nostru isi desfasoara activitatea 6 persoane.Stiu ca la 5 persoane se poate desemna 1 sef de birou.Avand in vedere coordonarea si asumarea ... (vezi toată discuția)