avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Stau in chirie intr-un camin studentesc si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Stau in chirie intr-un camin studentesc si peste ...

Buna seara!
Stau in chirie intr-un camin studentesc si peste weekend, timp in care am fost plecata, m am intors observand ca cineva fusese acolo si aveam anumite lucruri lipsa din camera. Ulterior am aflat ca administratora a intrat in camera pentru montarea unor draperii, fara stirea mea, iar perdeaua pe care eu am pus o lipsea si mi a confirmat ca ea a luat o.
Reprezinta aceasta o incalcare a intimitarii mele si a proprietatii mele ca si chirias?
Contractul este valabil pana in luna iunie a acestui an si as dori sa depun o plangere pentru incalcarea intimitatii insa vreau un sfat avizat.
Cel mai recent răspuns: depa29 , utilizator 20:47, 31 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Chiar dacă ipotetic ar exista sanse un proces care ar dura 2ani cel putin cu costuri de câteva mii de lei nu prea renteaza mai ales că trebuie dovedit un prejudiciu,eventualele daune morale ar fi mici etc .
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Insa am dreptul sa ii depun o plangere la protectia consumatorului pentru invadarea intimitatii?

Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere casa privata Ioana_gcf Ioana_gcf Buna seara. De curand mi -am montat camere de supraveghere, deoarece sunt plecata des de acasa, dar si pt ca am vecini care isi arunca gunoaiele la mine in ... (vezi toată discuția)
Mi s-a spart contul de pe facebook. ce sa fac? Ionela256 Ionela256 O amica mia spart contul pe facebook si a postat in numele meu pe contul meu poze cu iubitul meu dezbrăcat si poze cu barbati si la profil a pus poze ei si am ... (vezi toată discuția)
Transmiterea datelor mele personale unor persoane străine Martonze Martonze Bună seara, Vă rog să mă informaţi dacă este legal ca fostul meu partener să dea datele mele personale unor terţe persoane, să descrie intimităţi ... (vezi toată discuția)