avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, un service auto care oferă masina de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, un service auto care oferă masina de schimb are obligație ...

Buna ziua, un service auto care oferă masina de schimb are obligație de a avea Casco pe acea masina??
Buna ziua,
Nu. are doar obligatia de a avea RCA. Casco este optional.
Ce se întâmplă în cazul unui accident ??
Daca soferul face accident cu mașina de schimb ?Soferul trebuie sa plătească toată reparația?

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,

Daca este vina lui, trebuie sa plateasca. Daca nu este vina lui, va folosi asigurarea RCA a celui vinovat.

Dacianzlp a scris:

Ce se întâmplă în cazul unui accident ??
Daca soferul face accident cu mașina de schimb ?Soferul trebuie sa plătească toată reparația?

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu masina firmei melcsy melcsy s-a intamplat un accident cu masina scolii, dar nu soferul este de vina. totusi directorul scolii vrea sa imputeze reparatia masinii soferului nevinovat. Se ... (vezi toată discuția)
Masina in service de 5 luni, reparatie neconforma raph90 raph90 Am avut un accident auto in luna mai 2023 care nu a fost din vina mea si in care am fost implicat impreuna cu alte 2 masini respectiv persoane. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Rata daunei la asigurari casco tig tig RATA DAUNEI LA ASIGURARI CASCO Buna ziua, Autoturismul personal a fost accidentat de un TIR ,VINA CONSTATATA de politie este a celuilalt conducator ... (vezi toată discuția)