avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca am declarat recurs impotriva unei hotariri ramase ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca am declarat recurs impotriva unei hotariri ramase in pronuntare ...

Daca am declarat recurs impotriva unei hotariri ramase in pronuntare la termenul pentru care am fost citat ( pentru a nu pierde termenul de recurs asteptind ,, sa vad ,, o solutie care oricum nu se comunica ,hotarire care avea termen de atac 48 ore de la pronuntare ) dar instanta s-a razgindit si a aminat pronuntarea 14 zile ,acest recurs este valabil avind in vedere ca nu mi se poate opune un alt termen de pronuntare si nici data solutiei necomunicate ? Exista practica ju ridica in acest caz avind in vedere ca sint admisibile cai de atac inainte de comunicarea hotaririlor judecatoresti ?
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2021
Loreen1966, utilizator
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 20:53, 19 Februarie 2021
Declarați recurs după pronunțare.
Multumesc Mi s-a parut absurd sa declar alt recurs insotit de toate anexele .Era vorba de solutionarea exceptiei de ne constitutionalitate .intr-o cauza in care instantele au considerat prin interpretarea in sens larg a unei Decizii a Curtii Constitutionale care este corecta de fapt , ca oricine are dreptul la cheltuieli de judecata ,chiar fara a fi implicat intr
-un proces ( n-a participat in nici o calitate in dosarul in care se solicita cheltuielile urmarirea penala fiind desfasura
ta numai ,, in rem ,, si nu ,, in personam ,, ) E o cauza personala eu fiind consilier juridic.
Sper sa fie valabil recursul declarat .
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2021
Loreen1966, utilizator
Un recurs ca al dumneavoastră este nul. Cererea de recurs trebuie sa contina sub sanctiunea nulitatii indicarea hotararii care se ataca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac? arlette arlette buna ziua Am avut o actiune in instanta privind nulitate absoluta contract si judecatoria pe fond mi-a dat castig de cauza ,constatand nulitatea ... (vezi toată discuția)
Cand se poate declara recurs? Manole Dumitru Manole Dumitru Solutia instantei de fond este cale de atac \\"recurs in termen de 15 zile de la comunicare\\".(Solutia vizeaza dreptul comun, nu Ordonanta Presedintiala) ... (vezi toată discuția)
Recurs nul = hotarare definitiva si irevocabila? SPQR1988 SPQR1988 Buna ziua, am castigat un proces la fond si apoi paratul a facut recurs. Dupa o luna de amanari, recursul a fost declarat nul pentru nemotivare in ... (vezi toată discuția)