avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie cresterea copilului

as dori sa stiu daca din somaj beneficiezi de indemnizatia pentru copil mai clar lucrez si patronu ma da in somaj eu mai beneficiez de indemnizatia de 2 ani
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:30, 2 Ianuarie 2010
1. Raspunsul este afirmativ
2. In timp ce sunteti in somaj indemnizat, acesta poate fi intrerupt si suspendat pe perioada unui concediu medical, concediu de maternitate sau CCC. Dupa incetarea acestora perioada de somaj se reia de acolo de unde a ramas.
3. Certificatele de concediu medical si maternitate le depuneti la AJOFM care vi le plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viitoare mamica miki_mariana miki_mariana Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa: 1pe luna lui ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de cresterea copilului si contract pe perioada determinata andreapetre andreapetre Sunt insarcinata in 3 luni si peste 2 luni imi expira contractul de munca(contract pe perioada determinata de munca).As vrea sa stiu daca pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal deea_dc deea_dc buna-ziua!am si eu o nelamurire...sunt in somaj,am aproape 7 luni de sarcia si as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in continuare,pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)