Sobolan de tomberoane 
	    	Utilizator

Sobolan de tomberoane 
	    	Utilizator	    

andreeabrd28 
	    	Utilizator

andreeabrd28 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

johnfdi	                   

Dk fiica mea face facultatea de psihologie timp de 3 ani va mai trebui sa mai platesc pensie alimentara dupa acesti 3 ani ?? am auzit ca masteru nu e ... (vezi toată discuția)
	                    johnfdi	                   

Dk fiica mea face facultatea de psihologie timp de 3 ani va mai trebui sa mai platesc pensie alimentara dupa acesti 3 ani ?? am auzit ca masteru nu e ... (vezi toată discuția)

whitesand	                   

Buna seara,as dori sa aflu daca in cazul in care copilul meu care este major (a implinit 18 ani acum 3 luni)nu a frecventat scoala,el terminand de abia acum la ... (vezi toată discuția)
	                    whitesand	                   

Buna seara,as dori sa aflu daca in cazul in care copilul meu care este major (a implinit 18 ani acum 3 luni)nu a frecventat scoala,el terminand de abia acum la ... (vezi toată discuția)

dodorel62	                   

Buna ziua . Eu am de achitat o pensie de intretinere si in hotararea pronuntata de judecatorie trebuie sa platesc aceasta suma pana cand fiul meu termina ... (vezi toată discuția)
	                    dodorel62	                   

Buna ziua . Eu am de achitat o pensie de intretinere si in hotararea pronuntata de judecatorie trebuie sa platesc aceasta suma pana cand fiul meu termina ... (vezi toată discuția)