avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat urbanism ,construire gard ,imprejmuire Buna ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat urbanism ,construire gard ,imprejmuire Buna seara. ...

Certificat urbanism ,construire gard ,imprejmuire
Buna seara. Sunt proprietarul unui teren format din 2 cadastre invecinate.Am solicitat unui arhitect sa imi execute proiectul pentru o imprejmuire doar ca acesta a realizat imprejmuirea unuia dintre cadastre nu le-a cuprins pe ambele,practic acum fara sa vreau celalalt cadastru este si el ingradit pe o protiune.In certificatul de urbanism este prevazut ca imprejmuirea se va realiza conform schitei cadastrale ( nu schitelor cadastrale)si se va realiza pe toate laturile acesteia.Unul dintre cadastre are doua laturi la strada( cel pentru care a si facut proiectul si cel pe care ma interesa sa existe un gard)) iar celalalt se afla in interior neavand acces la strada.A gresit arhitectul?Normal era sa imprejmuiasca ambele cadastre?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
mitika255, utilizator

Alte discuții în legătură

Construire gard intre terenuri aflate in litigiu dddgab dddgab In anul 2002 am mostenit, de la mama mea, o casa cu un teren de cca 1300 mp in judetul Prahova, pe care mama mea le cumparase de la un vanzator, sa-i spunem ... (vezi toată discuția)
Cedare teren proprietate HORATIUL HORATIUL Am urmatoarea speta: detin un teren de 379 mp in jud. Ilfov. Doresc sa construiesc gardul imprejmuitor , am facut proiectul de gard la un arhitect acreditat ... (vezi toată discuția)
Am un teren deja imprejmuit pe care intentionez sa construiesc ... NorbertB NorbertB Buna ziua. Am un teren pe care doresc sa construiesc o casa noua, dar terenul are un gard care deja este construit si autorizat cu 3 ani in urma. Pentru ... (vezi toată discuția)