avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am terminat colegiul de 3 ani la facultatea de chimie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am terminat colegiul de 3 ani la facultatea de chimie și as ...

Am terminat colegiul de 3 ani la facultatea de chimie și as dori sa aflu daca pot face conversia in domeniul pedagogiei învățământ primar și preșcolar ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:53, 15 Mai 2025
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fiu educatoare, ce pot studia? rox_ann07 rox_ann07 mi-as dori foarte mult sa fiu educatoare dar nu stiu ce studii imi sunt necesare....eu am terminat facultatea de management iar anul acesta termin masterul in ... (vezi toată discuția)
Statutul de profesor pentru invatamantul primar mariana pintrijel mariana pintrijel Buna ziua, permiteti-mi ,va rog, urmatoarea intrebare: In urma absolvirii unei facultati tehnice ( 1993) -5 ani , cu examen de diploma si a unui colegiu de ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post cocaomis cocaomis buna ziua, sunt educatoare, nu am liceul pedagogic, ci liceul sanitar, dar am absolvit scoala postliceala pedagogica si facultatea de psiho-pedagogie . sunt ... (vezi toată discuția)