avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Semnatura electronica pentru vot in asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Semnatura electronica pentru vot in asociatia de locatari

În cadrul adunărilor generale ale asociației de proprietari (inclusiv cele în care se iau decizii prin corespondență), este posibil ca membrii să își exprime votul folosind o semnătură digitală?

Dacă da, ce tip de semnătură digitală este recunoscută legal în acest context: semnătura electronică simplă, avansată sau calificată?

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:00, 15 Mai 2025
Trebuie ca aceste discutii sa le purtati intr-o AG la care sa fiti prezent fizic, sa aprobati o forma sau alta, iar hotararea luata sa o includeti si in Regulamentul intern al asociatiei.
Oricum, observ cu tristete ca legislatia noastra specifica, nu este "in pas" cu tehnologia care nu sta pe loc ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentarea membrilor din filialele unei asociatii Alexandru Munteanu Alexandru Munteanu Caz ipotetic: Urmează a fi înființată o asociație națională care se preconizează că va avea peste 1000 membri în primii 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am observat ca problema cu care ma confrunt, anume, ... carvel carvel Buna ziua. Am observat ca problema cu care ma confrunt, anume, retragere din asociatie sportiva, a mai fost dezbatuta, dar as vrea sa expun problema mea ... (vezi toată discuția)
Conditii aga fara prezenta fizica corina.onisor corina.onisor Buna ziua, Care sunt modalitatile legale prin care se poate tine AGA fara prezenta fizica ( membrii sunt in toata tara) si cum se poate desfasura votul astfel ... (vezi toată discuția)