avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Va rog sa ma ajutați ca sa aflu daca cineva care vine ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Va rog sa ma ajutați ca sa aflu daca cineva care vine din Elvetia ...

Va rog sa ma ajutați ca sa aflu daca cineva care vine din Elvetia si sta mai putin de 72 ore in Bucuresti intra sau nu in carantina. Am citit cel mai recent articol al dvs (din 11.01.21) in care apare lista țărilor pentru care e obligatorie carantina. La sfârșitul articolului apare referirea la Hotărârii CNSU nr. 47/2020. In hotărârile din 2021 ale CNSU sau ale guvernului nu am găsit referire la faptul ca mai este valabila sau nu hotărârea CNSU nr. 47/2020, adică daca o persoana care sta mai putin de 72 ore intra sau nu in carantina.
Cel mai recent răspuns: ladriana , utilizator 09:01, 7 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Excepția de la măsura instituirii carantinei , se aplică și persoanelor care sosesc în România din țările/zonele de risc epidemiologic ridicat, dacă rămân pe teritoriul național pentru o perioadă mai mică de 3 zile (72 de ore) și prezintă un test negativ pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea intrării pe teritoriul național.
( HOTĂRÂRE nr. 48 din 08.10.2020 a CNSU privind stabilirea excepțiilor de la măsura carantinei ce se aplică persoanelor care sosesc în România din țările/zonele de risc epidemiologic precum și pentru suspendarea zborurilor către acestea)
Multumesc frumos pentru raspuns.
Avand in vedere toate hotărârile, legile ... care au aparut din octombrie 2020 pana acum, au mai ramas valabile prevederile Hotărârii 48?
Totul are o dinamica atât de rapida incat este dificil de urmarit ce mai este valabil si ce nu.
Stiti cumva la ce instituție pot suna sa obțin informația actualizata la zi legate de tema in discuție?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
IGSU - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
[ link extern ] /
Multumesc frumos pentru ajutor.
Sa avem cu toții zile liniștite si plăcute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excepția de la carantina Delia2019 Delia2019 În ce text oficial apare Excepția de la carantina? \"Cei care intenționează să rămână pe teritoriul României mai puțin de trei zile (72 de ore) și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!daca vrea cineva sa vina din germania in romania ce ... Teoflo Teoflo Buna ziua!Daca vrea cineva sa vina din Germania in Romania ce conditii trebuie sa îndeplinească la plecare de acolo si cand ajunge in tara?Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua. aceasta lege din 4.12.2020, art.3 hotărârea comitetului ... Diana Daisy Diana Daisy Buna ziua. Aceasta lege din 4.12.2020, Art.3 Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 36/21.07.2020 privind constatarea pandemiei ... (vezi toată discuția)