avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Fondul de Garantare al Asigurarilor plateste dauna dar ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Fondul de Garantare al Asigurarilor plateste dauna dar refuza ...

Fondul de Garantare al Asigurarilor plateste dauna dar refuza sa plateasca cheltuielile de judecata probate si acceptate de judecator. Cum trebuie sa procedez?
Va puteți adresa cu o cerere de executare silita catre executorul judecătoresc si suma se va recupera in cadrul executării silite.
Multumesc pentru raspuns. Exista totusi un text de lege prin care FGA nu mai este dator sa plateasca si cheltuielile de judecata stabilita in sentinta definitiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Prin sentinta de divort s-a stabilit pentru una din parti sa plateasca o suma de bani drept cheltuieli de judecata. Cui trebuie platiti acesti bani?Partii ... (vezi toată discuția)
Executare silita barbu.laura10 barbu.laura10 Am avut un proces la Craiova,unde s-a produs un accident cu masina.Am castigat procesul.Acum am in sentinta definitiva decizia care o obliga pe vinovata sa imi ... (vezi toată discuția)
Restante baetanu alexandra baetanu alexandra Daca administratorul a actionat in instanta un locatar rauplatnic si exista o hotarare judecatoareasca definitiva si irevocabile in favoarea asociatiei de ... (vezi toată discuția)