avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenzi neplatite si procese verbale pierdute
Discuție deschisă în Executare silită

Amenzi neplatite si procese verbale pierdute

Buna ziua/seara! Cum pot sa-mi achit amenzile neplatite( de cativa ani), daca numai am procesele verbale? Iar pe unele nici macar nu mi le mai amintesc. De aproximativ 2 dati, mi s a facut poprire, subliniez ca de atunci nu am mai avut cont bancar romanesc. As aprecie câteva informatii, fiindca nu am gasit ceva similar cu problema mea. Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Februarie 2021
Mihai Sia, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:37, 6 Februarie 2021
mergeti la administratia financiara si va zice cat aveti de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare impozitare dupa radiere pfa dtailed dtailed Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie foarte incurcata si orice parere in aceasta privinta ar fi foarte apreciata. Am avut un PFA deschis in 2007, activ ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta platita prin executare silita si poprire salariu, apare la impozit ContSters357588 ContSters357588 Stimati avocati, Ma vad nevoit sa apelez la ajutorul dumneavoastra in ceea ce priveste solutionarea unor probleme ce par sa nu se mai termine, legate de ... (vezi toată discuția)
Isi poate rezerva o banca dreptul de a bloca contul si a retine cardul utilizatorului? alingiuroiu alingiuroiu Buna ziua! Eu am o problema. Eu am facut un contract pentru un card de debit cu o banca din Romania. In perioada noiembrie- decembrie 2011 mi-am depus o suma ... (vezi toată discuția)