avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Sunt co-proprietara pe un teren extravilan din ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Sunt co-proprietara pe un teren extravilan din Mogosoaia. Am ...

Sunt co-proprietara pe un teren extravilan din Mogosoaia. Am cerut la ANCPI un extras ortofotoplan si ni s-a raspuns ca numarul cadastral a fost dezmembrat in doua loturi. Nici unul dintre co-proprietari nu este la curent si nu a consimtit la aceasta dezmembrare.
Cine are puterea sa execute aceasta operatie?
Cel mai recent răspuns: doinaecce , utilizator 11:35, 8 Februarie 2021
Oare s-au facut ceva intabulari pe fonduri/gratuite in zona? Ca multe prostii se mai intampla.
Ca la altceva nu ma pot gandi.

Puteti consulta incheierea (dosarul) prin care s-a dezmembrat numarul cadastral la cartea funciara si sa vedeti ce s-a intamplat.
Multumesc. La asta m-am gandit initial. In discutii cu o notara, dezmembrarea lasa "urme". Nu se pot dezmembra terenuri fara un dosar solid cu semnaturile si prezenta proprietarilor la notar. Sunt in explorari...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema suprafațã teren extravilan bojflav bojflav În anul 2007 am cumpărat un teren extravilan în suprafață de 3200 mp, recepția actelor de către cadastru efectuându-se fără probleme. În ... (vezi toată discuția)
Reparcelare teren ContSters228970 ContSters228970 Suntem un grup de persoane fizice care avem parcele de teren lungi si inguste (terenurile sunt unul langa altul) si vrem sa le facem mai scurte si mai late. ... (vezi toată discuția)
Succesiune si masuratori van_allen78 van_allen78 buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urm situatie: bunicul meu, care e in viata, a facut succesiunea dupa tatal lui, cu sora .S au intabulat terenurile ... (vezi toată discuția)