avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incetarea sau obligația de a fi tutore. Buna ziua, am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incetarea sau obligația de a fi tutore. Buna ziua, am fost numit ...

Incetarea sau obligația de a fi tutore.
Buna ziua, am fost numit de instanta curator special apoi tutore, iar persoana asistata a decedat în 2019.La acel moment am înaintat mai multe acțiuni în instanță în interesele bolnavului, încă pe rol(nefinalizate). Întrebarea este!!! Mai am calitate procesuală și reprezentarea legala a bolnavului dacă este decedat iar acesta are moștenitori legali deja incluși în dosarul pe rol? Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:25, 9 Februarie 2021
tutela inceteaza la decesul tutelatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi numit de către primărie, la propunerea familiei, un curator special pentru un adult (altul decât cel care va fi tutore)? cyan cyan In cazul unui bolnav de Alzheimer, pana la obtinerea tutelei prin instanta, primaria poate numi un membru de familie drept curator special la propunerea ... (vezi toată discuția)
Incheierea tutelei adultului duhastesgut duhastesgut Speta: bunica aflata sub tutela nepotului moare; inainte de deces, nepotul vinde, cu incuviintarea Autoritatii Tutelare, un imobil, proprietatea comuna a ... (vezi toată discuția)
Ridicarea pensiei pentru batrani bolnavi de alzheimer cvlad1960 cvlad1960 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti care este procedura pentru a ridica pensia tatalui meu care este diagnosticat cu alzheimer si este internat intr-un centru de ... (vezi toată discuția)