avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Am si eu o situatie daca vreti sa ma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Am si eu o situatie daca vreti sa ma ajutati cu un ...

Buna ziua ! Am si eu o situatie daca vreti sa ma ajutati cu un raspuns ! Va multumesc! O mama cu 2 fete una a murit si are trei copii si una e in viata ! Apartament se împarte in 2 fata si celor trei copii ! Dar daca zice ca fata are numai ea grija se poate lua mi mult ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:14, 20 Octombrie 2021
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
art 516
(1) Obligația de întreținere există între soț și soție, rudele în linie dreaptă, între frați și surori, precum și între celelalte persoane anume prevăzute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire aurelica aurelica Buna ziua, Va rog frumos, sa-mi spuneti si mie ce pot sa fac in cazul pe care am sa-l descriu. Parintii mei, au stat in aceeas ... (vezi toată discuția)
Mostenitori si cotele ce le revin Marius275768 Marius275768 A murit mama, apoi a murit fratele si apoi a murit tata si eu am ramas singura. Fratele meu nu a fost casatorit dar are 2 copii legitimi. Dupa moartea mamei si ... (vezi toată discuția)
Obligatii si drepturi cu privire la mostenire raluk25 raluk25 Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: mama mea a decedat in urma cu cateva luni. Ne-a ramas drept mostenire mie (22 ani ), fratelui meu (18 ani) si ... (vezi toată discuția)