avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce trebuie sa fac daca am primit o factura de platit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce trebuie sa fac daca am primit o factura de platit de la un ...

Ce trebuie sa fac daca am primit o factura de platit de la un anume... Stergere din biroul de credite..? Eu nu am solicitat asa ceva... Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:11, 11 Februarie 2021
pai luati legatura cu emitentul, poate e o greseala.
Nu se intelege ce ati primit. E o notificare de plata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii pentru a fi scos din biroul de credit cu o hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea mea? Aqua24 Aqua24 Buna, Ma vad in imposibilitatea de a lucra cu orice banca pentru a scoate un credit. Am fost raportat la biroul de credit in anul 2016, cu dosar de ... (vezi toată discuția)
Rate achitate la zi, banca le vede restante, raportare in biroul credite distroe distroe Buna ziua. Avem un credit de nevoi personale fara ipoteca, in euro, la care am achitat rata luna de luna fara intarzieri mai mari de cateva zile. La una din ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca si firma de recuperare creante. ionutradut ionutradut Buna ziua, In anul 2010 am solicitat o refinantare la un credit de nevoi personale ,data scadenta fiind 15 ale fiecarei luni.In luna iulie ,pe data de ,12 am ... (vezi toată discuția)