avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, un nepot de al meu fara tata a intrat in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, un nepot de al meu fara tata a intrat in niste altercatii ...

Buna ziua, un nepot de al meu fara tata a intrat in niste altercatii cu 2 fosti amici ai lui a sarit sa ii loveasca. Acum e la sectia 8 din Bucuresti da declaratii. Este la prima abatere, faptele sunt grave. Ce credeti ca poate pati? Nu ma pricep la asa situatie, el bause ceva vin inainte de aceste altercatii. Este un conflict mai vechi probabil. Orice sfat poate fi util, va multumim!

Alte discuții în legătură

Urmariere penala blonda_valerian blonda_valerian buna.am si eu nevoie de un sfat,o lamurire..in anul 2007,lucram ca si ospatara la un club,unde am avut niste altercatii cu o clienta care nu a dorit sa imi ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale in urma unei agresiuni danudny danudny Buna ziua! In data de 15.03 2015 orele 3 dimineata noul meu vecin care se muta-se in chirie fara acte,perete in perete cu mine,asculta muzica si facea galagie ... (vezi toată discuția)
Furt maryss maryss buna seara !ma scuzati ca va cer consultanta la aceasta ora tarzie ,insa ce mi s-a intamplat astazi,este ceva ce nu imi imaginam ca o sa fac vreodata ! am fost ... (vezi toată discuția)