avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, in perioada cat am fost in concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, in perioada cat am fost in concediu medical post ...

Buna seara, in perioada cat am fost in concediu medical post Covid sau dat tichetele de vacanta ,cand am revenit mi s-a spus ca nu am dreptul la aceste tichete deoarece cand s-au distribuit nu am fost la servici. Este normal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:34, 12 Februarie 2021
In ce conditii se acorda tichete de vacanta pentru angajat in concediu medical?
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de vacanta concediu 2016 dragoi florin dragoi florin Buna ziua! anul 2016 a fost unul greu pentru mine, trecand printr-o operatie grea pe cord deschis. astfel, din 09februarie am fost in concediu de odihna pina ... (vezi toată discuția)
Prima de paste Eve Genoveva Eve Genoveva Hristos a Inviat! Buna ziua. Am revenit si eu cu o intrebare. Este normal daca eu ca angajat fiind in prenatal sa nu mi se dea prima de paste la fel ca toti ... (vezi toată discuția)
Ziua de rusalii - zi libera platita? spiridon vasilica spiridon vasilica Buna seara! Am si eu o intrebare cu privire la ziua de rusalii. Este zi libera,asa cum este si 1 decembrie, 15 august Doar ca la noi, acolo unde imi ... (vezi toată discuția)