Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Sevrin	                   

Varul meu si-a facut un contract pentru cotizare pensie acum 6 ani de zile, la care plateste luna de luna
Acei 6 ani de cotizatie \"aprobarea OUG 163/2020 \" ... (vezi toată discuția)
	                    Sevrin	                   

Varul meu si-a facut un contract pentru cotizare pensie acum 6 ani de zile, la care plateste luna de luna
Acei 6 ani de cotizatie \"aprobarea OUG 163/2020 \" ... (vezi toată discuția)

tarabuzan	                   

Bun gasit. Sunt nascut in decembrie 1976, angajat din mai 2006, fara intreruperi, cu salariu minim pe economie. Am o dizabilitate – grad 2, accentuat, din ... (vezi toată discuția)
	                    tarabuzan	                   

Bun gasit. Sunt nascut in decembrie 1976, angajat din mai 2006, fara intreruperi, cu salariu minim pe economie. Am o dizabilitate – grad 2, accentuat, din ... (vezi toată discuția)

Maria birloiu	                   

Daca o persoana are indemnizatie de handicap 375 lei lunar si nu a lucrat niciodata, poate primi indemnizatie sociala de 704 lei?  (vezi toată discuția)
	                    Maria birloiu	                   

Daca o persoana are indemnizatie de handicap 375 lei lunar si nu a lucrat niciodata, poate primi indemnizatie sociala de 704 lei?  (vezi toată discuția)