avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca am mers 3 sapt fara rovinieta o sa imi vina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca am mers 3 sapt fara rovinieta o sa imi vina amenda pentru ...

Daca am mers 3 sapt fara rovinieta o sa imi vina amenda pentru fiecare zi in care am trecut pe langa camera?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:21, 13 Februarie 2021
Va veni doar o singură amenda, e o contravenție continua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am primit amenda pentru lipsa rovinieta, dupa 3 luni, ... elena cailean elena cailean Buna ziua. Am primit amenda pentru lipsa rovinieta, dupa 3 luni, cu p-v primit acasa, exact cu ziua, data, ora exacta, localitatea, m-au luat cu camera fixa. ... (vezi toată discuția)
Rovinieta Mari@. Mari@. Bună seara! Pe 26 iulie am făcut rovinieta pe o săptămână. Mi-a făcuto o cunoștință la benzinăria Rompetrol. Eu nu am știu că e pe o săptămână ... (vezi toată discuția)
Am circulat luna iunie aproape în fiecare zi, trecând ... Radu!!! Radu!!! Bună ziua! Am circulat luna iunie aproape în fiecare zi, trecând prin dreptul unei camere de monitorizare roviniete, fără a deține rovinietă valabilă. ... (vezi toată discuția)