avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Model Intimpinare Ramanere in Masa Credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Model Intimpinare Ramanere in Masa Credala

Buna ziua,
Locuiesc in alta tara. In Romania am un teren care a fost dat in arenda mai multi ani la o societate comerciala. Nu am primit aproape niciodata nimic de la aceasta societate. Ba mai mult a intrat in insolventa. Ma-am inscris la masa credala pentru a primi arenda pe ultimul an. Am primit in Romania o scrisoare de la tribunal si una de la Anaf. Mi s-a cerut sa fac o intampinare in 10 zile prin care sa-mi exprim dorinta de a ramane in masa credala.
Va rog sa ma ajutati cu un model de intampinare.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: sorinflorentin2106 , utilizator 09:25, 18 Februarie 2021
Intampinarea ar trebui sa fie redactata ca un raspuns concret la ce se solicita prin cererea introductiva si se redacteaza conform dispozitiile codului de procedura civila.

Va recomand sa angajati un avocat care sa va redacteze intampinarea si, eventual, sa va reprezinte in instanta.

Un model de intampinare de pe net nu mi se pare potrivit si, de aceea, eu prefer sa nu transmit documente in acest mod.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Nu sunt in tara nu am posibilitatea sa angajez un avocat in 10 zile. Oricum castigul este inferior costului unui avocat. Intai va lua Anaful si restul? Am intocmit-o singur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spetã foarte interesantã de insolventã ! neamtu 2 neamtu 2 Am intrat în insolvență într-un proiect cu fonduri europene ,finalizat 95%. În acest proiect sunt în contract direct cu Guvernul României prin ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de referinta stefan_ruxandra stefan_ruxandra buna ziua!ma poate ajuta cineva si pe mine cu un model de scrisoare de referinta?nu de recomandare, de referinta, strang referinte de la colaboratori si am ... (vezi toată discuția)
Firma intrata in insolventa advsys advsys buna ziua Acum cateva zile am primit o notificare cu privire la o firma care a intrat in insolventa, problema este urmatoarea: Noi la societatea care a ... (vezi toată discuția)