avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Vanzare haine purtate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Vanzare haine purtate

Buna seara!Sunt nou pe avocatnet si as dori sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare:
Atat eu cat si soția avem foarte multe haine pe care nu le mai purtam(geci,bluze,blugi,etc)Insumate,probabil este vorba de sute de articole in sensul ca atat sifonierele de acasa cat si cele de la tara sunt tixite de astfel de haine.Multe dintre ele sunt haine de firma pe care le-am cumparat cu o gramada de bani,dar care nu ne mai vin sau ne-am saturat de ele.
Am vrea sa le scoatem la vanzare pe Olx,Okazii,etc si sa le trimitem doritorilor prin posta sau cirier.Este legal sa facem.acest lucru?Trebuiesc platite ceva taxe?Va multumesc pt timpul acordat!
nu se plateste impozit sau ate taxe.
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2021
gi-jane2, moderator
Multumesc!Ma gandeam sa nu am probleme si sa se creada ca facem comert sau alte nebuloase.

gi-jane2 a scris:

nu se plateste impozit sau ate taxe.

Nu sunt probleme atata timp cat puteti reiese ca sunt lucruri personale (nu trebuie sa dovediti cu acte ci cu situatia de fapt).
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2021
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatnet 2008: avocat in blugi Gabriela Mihai Gabriela Mihai Pentru ca este duminica si tocmai am primit o stire de la legalnet, simt nevoia unei divagatii. Cum trebuie sa se imbrace un avocat? Am vazut avocati in: ... (vezi toată discuția)
Vanzari pe facebook - care sunt conditiile? anka123456 anka123456 buna ziua.as avea si eu o intrebare.mi-am deschis un cont de facebook si as dori sa vand haine si altele.am vazut ca sunt o gramada de astfel de ... (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri personale C.D. C.D. V-as ruga foarte mult sa ma ajutati deoarece ma chinui de luni de zile cu aceasta problema si nu reusesc sa gasesc un raspuns clar - am fost pana si la taxe si ... (vezi toată discuția)