avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua Casa de pensii mi-a furat 21 ani de munca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua Casa de pensii mi-a furat 21 ani de munca pentru ca ...

Buna ziua
Casa de pensii mi-a furat 21 ani de munca pentru ca nu i-am actionat in justitie in termenul legal
Se mai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: gecaimpexpmsrl , utilizator 19:35, 17 Februarie 2021
Detaliati problema dvs. ...
Buna ziua
Am depus dosarul de pensionarein data de 19.11.2018.
Vechimea in munca era de 21 ani pe o adeverinta de vechime emisa in 2005 si 20si 8luni pe cartea de munca emisa de angajator in 1998
Adeverinta de vechime a fost respinsa deoarece nu era intocmita conform legii.
Am facut cerere pentru o noua adeverinta care sa cuprinda toate datele , doar ca aceasta procedura a durat 7 luni
Am depus-o la dosar in iulie 2019 si in data de 11. iunie 2020 am primit respingere pe motiv ca adeverinta nu reprezinta sporuri cu caracter permanent
Am facut o noua contestatie, respinsa si aceasta
Va multumesc pentru interesul dv pentru probleme mea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua situatia mea este astfel" am o adeverinta de vechime, ... gecaimpexpmsrl gecaimpexpmsrl Buna ziua Situatia mea este astfel\" Am o adeverinta de vechime, perfec legala, pe care casa de pendii mi-a respins-o. Nu m-am adresat instantei asa cum ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie de pensionare dogaruelena dogaruelena Buna seara !Mama mea are 80 de ani. A fost adusa in Romania in timpul razboiului civil din Grecia. Aici a facut scoala si a lucrat pana in 1990 cand s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in ordinul ministrului muncii nr.487/2021, publicat ... Lucian 1987 Lucian 1987 Buna ziua, In Ordinul ministrului muncii nr.487/2021, publicat în monitorul oficial nr. 609/2021 a apărut noul model de adeverința care ar urma să fie ... (vezi toată discuția)