avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Dac naveta cu o firma particulară si sunt singura ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Dac naveta cu o firma particulară si sunt singura persoana care ...

Dac naveta cu o firma particulară si sunt singura persoana care merge 61 km in fiecare dimineața. Ceilalti navetisti distante mai beneficiaza de reducere la bilet 2 lei iar eu nu! Cand am intrebat soferul a spus ca la mine nu se poare. Eu personal consider ca nu au voie sa faca discriminare între calatori. Este corecta sau nu?

Alte discuții în legătură

Fac naveta cu o firma particulară de transport persoane. este ... labuta labuta Fac naveta cu o firma particulară de transport persoane. Este corect sa practice reduceri pentru unii călători ca asa doresc ei 1-2 lei!? La mine prețul ... (vezi toată discuția)
Reducere de 50% pentru elevi care circula cu mijloc de transport in comun ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna seara ! Dupa ce am vazut scandalul dintre elevi si primarul Constantei radu Mazare m-am gandit ca si in cazul meu si a inca 1000 de elevi al LTTV se ... (vezi toată discuția)
Decontare navetă profesori Traistaru Gheorghe Traistaru Gheorghe Bună ziua! Sunt cadru didactic navetist. Naveta între domiciliu și școală o fac cu autoturismul personal. Lunar depun documente pentru decontare, iar ... (vezi toată discuția)