avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Ca angajator, sunt obligat sa-i retin ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Ca angajator, sunt obligat sa-i retin veniturile salariale ...

Buna ziua,
Ca angajator, sunt obligat sa-i retin veniturile salariale unui angajat cu contract de munca partial (2h -venituri lunare de 336lei) in cazul in care a fost instituita poprirea de catre directia de taxe si impozite?inspectorul DITL a spus ca nu pot invoca dispozitiile art.729.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:35, 17 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatul dvs are termen de 15 zile calendaristice să depună la judecătorie contestație la executare, unde va invoca prevederile art. 729 alin. (3) Cod procedură civilă.
Dvs ca terț poprit puteți invoca acest articol, dar se pare că executorul ANAF abuzează, și rămâne deschisă calea instanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita (poprire salariu) contestata, obligatiile tertului poprit globalremoteservices globalremoteservices Buna ziua Am primit pe numele unuia dintre salariatii nostrii o poprire. Salariatul ne instiinteaza ca debitul fata de creditorul sau ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)
Poprire urmare a neplatii unui impozit pe cedarea folosintei bunurilor A.O. A.O. Buna ziua! Mi s a instituit poprire pe conturi ca urmare a neplatii unui impozit pe cedarea folosintei bunurilor din anul 2009 . Mentionez faptul ca poprirea s ... (vezi toată discuția)
Poprire salarială cumulată cu 2 rețineri car Scoala Gramesti Scoala Gramesti Angajatul are o poprire salarială în baza unei hotărâri judecătorești prin executor, dar și 2 reținerii CAR (la CAR diferite) la solicitarea acestuia. ... (vezi toată discuția)