avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in cazul in care exista custodie comuna, poate sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in cazul in care exista custodie comuna, poate sa retraga tatal ...

in cazul in care exista custodie comuna, poate sa retraga tatal copilul de la cresa fara acordul mamei?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:25, 22 Februarie 2021
E foarte bine ca mama constientizeaza santajul emotional la care este supusa. Sa anunte conducerea cresei despre comportamentul tatalui si astfel sa poata fi instiintata despre orice eventual demers.
Mama a primit o instiintare de la conducerea cresei despre faptul ca tatal copilului,solicita sa fie parte a contractului de furnizare semnat intre mama si cresa iar daca aceasta nu accepta, tatal va retrage copilul de cresa....
Se vede clar santajul la care este supusa mama.
Foarte bine sa fie parte si sa suporte si parte din obligatiile financiare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de legal este raspunsul cresei custodie.comuna custodie.comuna Buna ziua, Intr-un proces de ordonanta presidentiala, minorul a fost increintat mamei, care, imediat ce s-a vazut cu sentinta civila , mi-a interzis sa imi ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa las copilul cu cineva fara sa comunic tatalui? andreiagiugastru andreiagiugastru Custodie comuna,copilul cu domiciliul la mine(mama). Tatal imi interzice sa las copilul in grija cuiva chiar si o ora fara sa i comunic...efectiv eu trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna IuliaTeodora IuliaTeodora Buna ziua, Sunt mamica unui baietel de 3 ani si peste 2 luni urmeaza sa nasc. Tatal primului baiat m-a parasit insarcinata fiind si am rupt legatura. Tatal ... (vezi toată discuția)