avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Actionare in judecata AFM Fotovoltaice
Discuție deschisă în Executare silită

Actionare in judecata AFM Fotovoltaice

Buna ziua,

Am avut un dosar depus pentru programul de Sisteme Fotovoltaice de la AFM, care a fost respins pe motiv ca actele au expirat.

Mentionez ca am fost inscris in prima sesiune, inainte de suspendarea programului, iar conform comunicatului celor de la AFM, cei care s-au inscris in prima sesiune nu vor fi nevoiti sa reinoiasca actele.

Am depus contestatie care lafel a fost respinsa. O alta persoana care a depus actele dupa mine la acelasi instalator, dar cu perioada de valabilitate mai mica, a fost acceptata.

Doresc sa ii actionez in instanta, deoarece am vazut ca s-au castigat cateva procese privind aceste respingeri nefondate.

Pot gasi pe cineva disponibil sa ma ajute cu acest proces?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Afm fotovoltaice - avocati care preiau demersuri in instanta ... Cosmin Antohe Cosmin Antohe Exista profesionisti avocati care preiau demersuri in instanta cu privire la respingerea dosarelor AFM Fotovoltaice? (vezi toată discuția)
Solutia eboiteanu eboiteanu Buna ziua, Pe 10noiembrie 2006 am cumparat un apartament cu ajutorul unui credit imobiliar de la Reiffeisen. In momentul semnarii actelor am vazut si ... (vezi toată discuția)
Mare problema pamaco pamaco Buna seara. Sunt reclamant cu toate dovezile intr-un proces despre un accident de munca.X-( Pe fond am piedut ca nefondat la TB la al 3-lea temen dupa ce la ... (vezi toată discuția)