avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. As dori sa expun o situatie. Avem un loc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. As dori sa expun o situatie. Avem un loc de veci ...

Buna seara. As dori sa expun o situatie. Avem un loc de veci si vrem sa l vindem. Suntem 5 mostenitori dar de unul nu mai stim nimic e in străinătate. In acest caz putem face vinzarea?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 19:34, 19 Februarie 2021
Nu il puteti vinde decat toti proprietarii. Daca unul dintre proprietari este in starinatate, trebuie sa va dea o procura speciala prin care sa va imputerniceasca sa il vindeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să vând un apartament ca să-mi asigur o bătrânețe liniștită, dar unul din cei patru copii ai mei cu soțul decedat nu e de acord. cum mă sfătuiți să fac? mamzi mamzi Buna seara!Am un apartament cu 4 camere.titulari eu si fostul sot.Dupa decesul sotului,in anul 200o am facut succesiunia intre mine si cei 4 copiii.Acum dupa ... (vezi toată discuția)
Suntem 2 frati ,si vrem sa vindem un teren intravilan de comun ... a71lin a71lin suntem 2 frati ,si vrem sa vindem un teren intravilan de comun acord, nu avem taxa se succesiune dezbatuta . se poate vinde ? (vezi toată discuția)
Procura vanzare teren claudiasubotin claudiasubotin Buna seara, Va solicit ajutorul cu privire la acest subiect in speranta unui raspuns. Pe 5 decembrie a.c. tatal meu a decedat. Cu circa 3 luni in urma ... (vezi toată discuția)