avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara. Am primit de la executorul judecătoresc ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara. Am primit de la executorul judecătoresc somație ...

Bună seara. Am primit de la executorul judecătoresc somație imobiliară cu titlu executoriu pentru un credit de nevoi personale luat în 2006. Ce pot face?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2021
caef, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:01, 22 Februarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Bună ziua. Cred ca nu am expus problema corect. Somația am primit-o de la BEJ care ma somează ca în 15 zile sa plătesc o datorie din 2006, ca altfel va începe procedura de executare imobiliară. Motivația e, ca în urma cu 1 an instanta i-a dat drept de recuperare a creanței prin orice metoda. În instanta procesul a fost Kruk contra mea, iar acum somația este de la un BEJ împuternicit de Kruk. Menționez ca nu am primit nimic pana acum referitor la procesul de anul trecut. A fost într-adevăr un card de credit în 2006 la BCR. Am plătit pana în 2013,neacoperind cardul în totalitate. După aceea am fost data afara de la serviciu cu restructurări ale companiei. După un timp, datoria a fost preluata de Kruk, unde am plătit și acolo aproximativ 1 an. Acum m_am trezit cu aceasta somație. Din păcate, nu știu ce acte mai am din cele vechi și nu știu care ar fi cea mai buna soluție sa rezolv aceasta problema. Mulțumesc anticipat
Vi s-a raspuns corect. Dvs. nu ati avut niciun proces. S-a dispus incuviintarea executarii silite prin orice mijloace. Asta e altceva. Daca nu ati mai achitat si nu ati facut niciun act care sa intrerupa prescriptia, trebuie sa contestati executarea silita in termen de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

urgent. bună ziua.. am primit o somatie de la bej care ma somează ca ... caef caef Bună ziua.. am primit o somatie de la BEJ care ma somează ca în 15 zile sa plătesc o datorie din 2006, ca altfel va începe procedura de executare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ma confrunt cu următoarea problema. În anul 2006 ... caef caef Bună ziua. Ma confrunt cu următoarea problema. În anul 2006 am luat un card de credit de la BCR pentru care am plătit pana în anul 2013 când am fost ... (vezi toată discuția)
Important. bună ziua. am plătit în termenul de 15 zile de la primirea ... caef caef Bună ziua. Am plătit în termenul de 15 zile de la primirea somației toată suma din creditul scadent+cheltuielile de judecata pentru a opri executarea ... (vezi toată discuția)