avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, Cum as putea interzice accesul intr un bar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, Cum as putea interzice accesul intr un bar a unui ...

Buna seara,
Cum as putea interzice accesul intr un bar a unui client violent verbal si fizic?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina123 , utilizator 19:08, 22 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara. Apelai la institutiile statului ce au in atributii pastrarea ordinii si linistii publice, faptele despre care spuneti dvs, constituind infractiune prevazute de Codul penal.
Art. 371 - Tulburarea ordinii şi liniştii publice - "Fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă."
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre contraventie si penal loko loko Cand se poate discerne unde incadram o fapta? \\"ART. 2 Constituie contraventie savarsirea oricareia dintre urmatoarele fapte, daca nu sunt comise in astfel ... (vezi toată discuția)
Amenda sex cu o prostituata AlexandruF21 AlexandruF21 Buna seara! Am un prieten si nu stie ce sa faca. Sa se duca sau sa stea acasa? :)) Clientii prostituatelor sunt pedepsiti cu amenda sau cu inchisoare? Care ... (vezi toată discuția)
Tulburarea ordinii si linistii publice vldstf vldstf am depus o plangere penala pe art. 371 CP impotriva unui vecin care frecvent, seara si noapte, organizeaza petreceri in locuinta si acest lucru ma deranjeaza ( ... (vezi toată discuția)