avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua...Acum o săpt.am prezentat simptome de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua...Acum o săpt.am prezentat simptome de răceală și ...

Buna ziua...Acum o săpt.am prezentat simptome de răceală și medicul de familie m-a îndrumat sa.chem ambulantă si sa ma izoleze la.domiciliu...asta am si facut, fiind testat in aceeasi zi...Însă după o săpt.de insistențe la Dsp mi s-a dat rezultatul fiind Negativ...Am nevoie de concediu medical iar medicul de familie mi-a spus că are nevoie de o decizie de la Dsp...va rog sa-mi spuneti eu sunt obligat sai aduc aceasta decizie?fiind negativ nu poate sa imi acorde acest Cm pe.baza rezultatului de la Dsp?cum sa procedez mai departe pentru acordarea Cm?Va multumesc anticipat si o zi bună.sa.aveti
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:12, 9 Martie 2021
Solicitați la DSP sa va dea actul medical.
Medicul.de familie nu poate scrie asa aiurea.
Este o adevărată bătaie de joc ce a făcut DSP.
Uita ca sunt plătiți din banii cetățenilor.
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la dsp aparitia ... dan_cornea@yahoo.com dan_cornea@yahoo.com Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)
Buna, am facut testul rapid de vaccinare sarscov2 si am iesit ... Martho Martho Buna, am facut testul rapid de vaccinare Sarscov2 si am iesit pozitiv. La locul de munca asa nu pot merge, angajatorul are dreptul sa ma plateasca inrtr un ... (vezi toată discuția)
Exista un membru al familiei(sotia) confirmata co vid, toti ceilalti ... danielpredaionut danielpredaionut Exista un membru al familiei(sotia) confirmata CO VID, toti ceilalti membri si persoana confirmata sunt plasati in izolare la domiciliu pentru 14 zile. In a ... (vezi toată discuția)