avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat auto administrator si srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat auto administrator si srl

buna ziua. pot sa fac un contract de comodat intre administrator si srl pentru o basculabila? in ce conditii pot face acest contract, avand in vedere ca se doreste transportul de lemn (grinzi, scandura, cherestea,etc ) de la o firma care se ocupa cu acest lucru la diferiti cumparatori. din cate am citit nu se pot face aceste transporturi de catre oricine si oricum. sau trebuie cumparata masina pe firma ?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 24 Februarie 2021
Se poate incheia un contract de comodat .

Vedeti si Norma din 25 iunie 2020 referitoare la proveniența, circulația și comercializarea materialelor lemnoase, la regimul spațiilor de depozitare a materialelor lemnoase și al instalațiilor de prelucrat lemn rotund, precum și cele privind proveniența și circulația materialelor lemnoase destinate consumului propriu al proprietarului și unele măsuri de aplicare a prevederilor Regulamentului (UE) nr. 995/2010 al Parlamentului European și al Consiliului din 20 octombrie 2010 de stabilire a obligațiilor care revin operatorilor care introduc pe piață lemn și produse din lemn
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate functionare depozit lemn Popescu simona1 Popescu simona1 Langa casa noastra s-a deschis un depoxit care vinde lemne de foc. Ce acte trebuie sa aibe pentru finctionare legala? (vezi toată discuția)
Acte necesare Serban88555 Serban88555 Ma intereseaza sa comercializez lemne de foc (In principiu deseuri) , de ce acte + autorizații am nevoie? Multumesc. (vezi toată discuția)
Material lemnos Vasile01bn Vasile01bn facturare complet - număr nelimitat de documente și utilizatori - Acest site folosește cookies. Informații aici Discuție deschisă în Cafeneaua ... (vezi toată discuția)