avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Sunt angajat de 4 luni la o firma de paza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Sunt angajat de 4 luni la o firma de paza și protecție. Începând cu 1 martie angajatorul reduce personalul pe motive financiare. Pot cere somaj tehnic?

Somaj tehnic la cerere
Cel mai recent răspuns: iuliancico , utilizator 14:53, 24 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu, dumneavoastra puteti beneficia doar de indemnizatie de somaj daca indepliniti anumite conditii
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Șomajul tehnic de acordă în anumite situații și este decizia unilaterală a angajatorului si nu poate fi acordat la cerere.
Am înțeles. Va mulțumesc pt răspunsuri, se poate închide subiectul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti primi somajul tehnic cand ai pfa? biosen biosen Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Se poate primi somaj tehnic daca ai si PFA. De la firma la care lucrez (cu CM,8 ore pe zi), am fost trimis 3 luni in ... (vezi toată discuția)
Lucrez la un magazin care se va inchide mariag24 mariag24 Lucrez la o companie cu mai multe magazine si unul dintre aceste magazine v-a fi inchis . Ce drepturi am ca angajat al acestei firme in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic simina2006 simina2006 -Va rog sa-mi spuneti care sunt obligatiile angajatorului inainte de suspenda temporar activitatea salariatilor sai(somaj tehnic)? Ce documentatie tb ... (vezi toată discuția)